Vektro NV

Kon. Kasteeldreef 20
1860 Meise
Tel: 02 269 41 62
Gsm: 0475 294 844

Inbraak - Communicatie

Meldkamer
Meer en meer klanten maken gebruik van een meldkamer. Vektro werkt al jaren nauw samen met Oktopus als betrouwbare partner.
Met een bestand van 40000 klanten kunnen ze terugblikken op een stabiele en betrouwbare werking.

Via dit systeem kunnen er continu tot 100 verschillende signalen van uw beveiligingssysteem  gecontroleerd worden.
Betreft het een probleem met de telefoonlijn, een technisch probleem met een branddetector of wilt u weten als u op vakantie bent in welke ruimte er zich een inbraakalarm voordoet? Steeds zal de operator van de alarmcentrale u kunnen beantwoorden.

Het grote voordeel van een meldcentrale tov een vocale melder is dat er 100% opvolging gegarandeerd wordt met degelijk opgeleide mensen die crisissituaties aankunnen.

Vocale melder
De centrales die voorzien zijn van een aparte CS 535 vocale telefoonkiezer sturen een duidelijke gesproken boodschap uit naar uw GSM. Zo kan u van op afstand gealarmeerd worden als er bij uw woning een inbraakalarm, brandalarm, spanningsuitval, … wordt gedetecteerd.
   CS535

 


GSM-SMS melder
Er vindt een verschuiving plaats van vaste telefonie naar mobiele telefonie. Hiermee zal het gebruik van het PSTN telefoonnetwerk snel verminderen en nieuwe vormen van communicatie zoals GSM nemen dit over. De CS7002 biedt de voice reporting functie voor die gebruikers die geen vaste PSTN telefoonnetwerk meer gebruiken, of als back up. De CS7002 kan een SMS versturen aan een mobiele telefoon van een eindgebruiker met gebruikmaking van dezelfde teksten en indicaties van het bediendeel. Dit is handig als men de beveiligingsinstallatie wil controleren of op de hoogte wil zijn van de status en de verstuurde berichten aan de meldkamer. Naar de meldkamer kan eveneens een SMS bericht verzonden worden in SIA of CID formaat. Bij ontvangst, kan een meldkamer samenwerken met een GSM provider om zo het bericht direct vanaf de SMS server te ontvangen.
CS7002

IP module
Internet is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. De ontwikkelingen gaan snel en er ontstaan nieuwe diensten op bestaande infrastructuren. Deze nieuwe technieken verdrijven steeds vaker de traditionele communicatie middelen zoals (bijvoorbeeld) de vaste telefoonlijn en men verkiest nieuwe mogelijkheden om efficiënt en kostenbesparend te communiceren. Telefoneren via de kabel of internet wordt steeds meer toegepast en als men hiervoor kiest dan heeft de alarmmelding van een aanwezig inbraak detectiesysteem vaak de voorkeur via dit medium plaats gaan vinden, dus Alarm over IP (AoIP) is gewenst.
CS7050

Advisor Advanced App
Een nieuwe stap in de beveiligingstechnologie biedt u een volledige controle over uw AdvisorAdvanced alarmsysteem.De Advisor Advanced mobiele applicatie (App) biedt klanten, die een Advisor Advanced alarmsysteem hebben, een gemakkelijke manier om hun alarmsysteem te controleren

 Functionaliteit
• Controleren van de toestand van uw alarmsysteem,
  op elk gewenst moment en vanaf elke plaats
• In- en uitschakelen van uw alarmsysteem
• Kan gebruikt worden om te communiceren met meerdere
  Advisor Advanced alarmsystemen
• Openen van deuren en poorten, wanneer Nodig
• In- en uitschakelen van bv. de verwarming of verlichting of het sturen van een
  relaisuitgang.
• Raadplegen van de gebeurtenissen in het logbook
• Controleren wie het system in- ofuitgeschakeld heeft en wanneer, of door wie
  en wanneer een bepaalde deur geopend werd om toegang te verlenen aan een
  bepaalde gebruiker. En dit alles... vanop afstand!