Vektro NV

Kon. Kasteeldreef 20
1860 Meise
Tel: 02 269 41 62
Gsm: 0475 294 844

Netwerk - Fritz!box

De FRITZ!Box van AVM is ontwikkeld om uw communicatie te vereenvoudigen, ook al gebruikt u de meest geavanceerde functies.

Brengt breedbandinternet met hoge snelheid, draadloze netwerken en internettelefonie onder handbereik. Met het bekroonde FRITZ!Box-pakket kunt u uw internetverbinding volledig naar uw hand zetten.

 Website AVM

  • De FRITZ!Box verbindt alle computers met internet – razendsnel via ADSL of ADSL2+! Met intern flashgeheugen en een snel WLAN is dit het ideale platform voor netwerktoepassingen als IP-TV, Video-on-Demand of Mediastreaming.
  • Met FRITZ!Box is het verbazingwekkend eenvoudig om uw computers via kabel of draadloos met elkaar te verbinden. Bovendien kunt u elk USB-apparaat, bijvoorbeeld een printer of opslagmedium, permanent beschikbaar maken voor het netwerk.
  • FRITZ!Box brengt snel internet onder handbereik. De beste oplossing voor een enkele pc of voor een heel netwerk.
  • FRITZ!Box biedt internettelefonie (VoIP) aan zo eenvoudig als het moet zijn. U sluit gewoon uw bestaande telefoons aan op de Box en u kunt ze gewoon gebruiken. Het instellen van een VoIP-account (SIP) is even eenvoudig als het instellen van een e-mailaccount en u kunt ook gebruik maken van internettelefonie als uw pc is uitgeschakeld!