Vektro NV

Kon. Kasteeldreef 20
1860 Meise
Tel: 02 269 41 62
Gsm: 0475 294 844

Videofoon - Bticino

Naast het audio-gamma biedt BTicino een brede waaier aan mogelijkheden met videofonie. Een kenmerk van onze videofonie is de gebruiksvriendelijke installatie, zo is bijvoorbeeld het gebruik van coax niet nodig.
De ingebouwde camera's zijn manueel richtbaar en verkrijgbaar als zwart/wit of kleur. Het gebruik van externe camera's maakt cameracontrole mogelijk binnen elk project. Voor videofonie zijn er 3 systemen beschikbaar: analoog, 2-draads en digitaal. De keuze wordt bepaald door de grootte en de aard van de installatie of het project.

Voor appartementsgebouwen wordt er best gekozen voor bekabeling in ster via verdiepingsverdelers. Voor één -en tweegezinswoningen is er de keuze uit enkele kits.
De deurstations zijn net zoals gewone deurtelefonie verkrijgbaar als inbouw (modulair en monoblok) of opbouw (Linea 2000 in kit). De monitoren worden aangeboden in Polex en Pivot, met de mogelijkheid voor inbouw, opbouw of tafelmodel (enkel Pivot).
Ook hier zijn de uitbreidingsmogelijkheden bijna ongelimiteerd: codeklavier, infomodule, interfonie, extra sturingen, extra bellen, enz...

Het neusje van de zalm is echter de combinatie tussen videofonie en telefonie. Hiervoor zijn nieuwe en krachtige interfaces en telefooncentrales ontwikkeld die veiligheid en optimaal gebruikscomfort bieden voor een zeer betaalbare prijs.

Product info