Vektro NV

Kon. Kasteeldreef 20
1860 Meise
Tel: 02 269 41 62
Gsm: 0475 294 844

Videofoon - Aiphone

JK VIZOCAM systeem

Het nieuwe Aiphone JK VIZOCAM systeem biedt u de mogelijkheid uw woning beter te beschermen dan ooit tevoren. Het systeem werd ontwikkeld door Aiphone Japan, het meest gewaardeerde en betrouwbare merk van communicatiesystemen wereldwijd. De firma werd in 1948 opgericht en exporteert intussen naar meer dan 60 landen. Aiphone’s specialisatie reikt van eenvoudige doe-het-zelf-toestellen om uw deur te beantwoorden tot gesofisticeerde videotoegangsbeveiligingen, complexe commerciële systemen met microprocessors en luxueuze beveiligings- en communicatiesystemen voor woningen en appartementen.

Het innovatieve Aiphone JK VIZOCAM systeem biedt u talrijke unieke voordelen!

Dankzij de breedbeeldcamera van 170° krijgt u een totaalbeeld van de omgeving voor uw deur. U verrassen vanuit de dode hoek van het beeld is niet langer mogelijk! Voorheen was deze extra veiligheid enkel mogelijk met een dure CCTV-oplossing. Vandaag maakt het Aiphone JK systeem dit goedkoper en makkelijker!

Ook zoomen is een onmisbare optie in dit systeem. Dankzij de Zoom Pan/Tilt-functie kan u het beeld volledig van links naar rechts, diagonaal en van onder naar boven onderzoeken. Om regelmatig hetzelfde deel van uw beeld te bekijken, stelt u heel eenvoudig een zoom preset in.

De lens van dit systeem biedt u eveneens beeldoptimalisatie. Zo past de camera zich overdag bij tegenlicht automatisch aan en kan u ook in nachtmodus uw bezoekers gemakkelijk blijven herkennen.

Het spraakvolume wordt automatisch aangepast naargelang van het lawaai op de achtergrond. Zo kan u steeds comfortabel communiceren.

Via de JKWIP adaptor kan u uw voordeur rechtstreeks op uw computerscherm bedienen. Daarop verschijnt een synthesebeeld van de JK binnenpost die op identieke wijze kan bediend worden als de echte. Met dit revolutionaire systeem kan u meerdere locaties op slechts één PC bewaken, maar ook één locatie van op meerdere PC’s bedienen. Dankzij deze hedendaagse nettechnologie kan u uw voordeur als het ware wereldwijd bedienen.
Brochure Aiphone Vizocam intercom protection